Personvernpolicy

Vi i smaretvarer.no er opptatt av at du som kunde skal være trygg på at vi behandler de opplysningene du gir oss på en sikker måte. Nedenfor kan du lese hvordan vi samler inn og behandler opplysningene om deg, hvilke parter vi samarbeider med, og hvordan du kan slette data om deg selv. Den som er ansvarlig for behandlingen av dine personlige opplysninger er NEA GRUPPEN AS (org.nr: 917820058).

Når deler du informasjon med oss?

Det er frivillig å gi fra seg personlig informasjon. Eksempler på situasjoner der du deler dine personopplysninger er:
• Handler på smartevarer.no
• Registrerer deg på nett for å få tilsendt nyhetsbrev
• Returnerer varer (bytte/retur)
• Blir med i en konkurranse
• Er i dialog med vårt kundesenter

Vi vil bare be om personopplysninger som er nødvendige for det aktuelle formålet.

Du har rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet

Du kan når som helst be oss om å rette opp uriktige personopplysninger, eller få lagt til nye opplysninger om du mener de vi har er ufullstendige. Du kan også når som helst be oss om å få personopplysningene dine slettet. I tillegg kan du pålegge oss begrensninger i behandlingen av personopplysningene dine.

Ønsker du å oppdatere kontaktinformasjonen din? Kontakt oss her

Du kan alltid:

  • Sende inn en klage til en tilsynsmyndighet (f.eks Datatilsynet)
  • Be om tilgang til og retting eller sletting av personopplysninger
  • Begrense eller reservere deg mot behandling av personopplysninger
  • Be om dataportabilitet

Informasjon knyttet til betaling og levering

Når du handler på smartevarer.no, ber vi deg oppgi navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuell alternativ leveringsadresse. Innenfor disse områdene samarbeider vi med betrodd tredjepart KLARNA. Opplysningene dine blir lagret til vi er sikre på at handelen er trygt gjennomført. Det er Bring og Posten Norge som er samarbeidspartneren vår innenfor transport, og som sørger for at alle bestillinger blir levert til riktig adresse. Disse partnerne har bare tilgang til den informasjonen de trenger for å utføre tjenestene de leverer.

Vi registrerer og logger ikke disse personlige opplysningene, men bruker dem kun i forbindelse med opprettelse og ekspedisjon av dine bestillinger, samt for å hjelpe deg med dine henvendelser. Som registrert har du alltid mulighet for innsikt, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i Lov om behandling av personopplysninger.

Vi bruker e-postadressen din kun som ledd i gjennomføringen av din bestilling. Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, krever det en egen godkjennelse fra deg.

Vi bruker ikke ditt telefonnummer til å kontakte deg i salgsøyemed. Du blir kun kontaktet på telefon hvis det er problemer med bestillingen din og/eller for å få beskjed om hjemlevering/ avtale levering.

NEA GRUPPEN AS vil verken overdra, selge eller gjøre dine personopplysninger tilgjengelige for tredjepart.

Cookies / informasjonskapsler

Cookies er små informasjonskapsler som lagres i nettleseren din, og som husker hvilke sider du har besøkt. På smartevarer.no bruker vi cookies for å se hvordan kundene våre bruker nettsidene våre, slik at vi kan gjøre dem bedre og mer relevante. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal registreres når du besøker smartevarer.no, kan du velge dem bort under “Internet options” i nettleseren din.

Tredjeparts cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) utstedt av tredjepart for å gi deg mer relevante annonser og tilbud i andre kanaler enn på smartevarer.no. Dette er data basert på innhold og sider du har besøkt hos oss. I tillegg innhenter vi statistikk om hvordan sidene våre blir brukt for å kunne forbedre brukeropplevelsen, og i den forbindelse bruke cookies for å kunne observere hvordan brukerne navigerer seg gjennom nettstedet. Informasjonen i informasjonskapslene vil bli aggregert (anonymisert) før de sendes til tredjepart, som vil si at vi ikke kan identifisere deg som person gjennom denne informasjonen. Tredjepartsaktører vi bruker er Facebook, YouTube og Google.