Om smartevarer.no

Smartevarer.no – Hele 30 dagers returrett.

Hei og velkommen til Smartevarer.no!

Hyggelig at du har tatt deg en tur innom oss:)

Smartevarer.no er en norsk nettbutikk, med kontor og lager på Notodden i Telemark. vi importerer alle våre varer fra fabrikker og grossister rundt om i verden i tillegg til leverandører i Norden. Med direkte import uten fordyrende mellomledd kan vi tilby deg priser som er blant de beste på markedet.

Smartevarer.no drives av NEA GRUPPEN AS, som har eksistert på Internett siden 2007. Vi har som mål å tilby våre kunder de Smarteste produktene på markedet. Vi arbeider kontinuerlig med å finne nye smarte varer og forbedre sortimentet. Kontakt oss dersom du kjenner til et produkt du synes vi bør selge!

Vi er et norskregistrert firma og vi følger da norske lover når det gjelder garantier og reklamasjonsrett til forbrukere.

Vårt organisasjonsnummer: 917820058 MVA

30 Dagers angrerett
Det betyr at dersom du angrer kjøpet ditt, er det bare å sende varen tilbake til oss innen 30 dager og vi refunderer hele kjøpesummen. Forutsetter at varen er i originalemballasje og kan selges som ny. Utover 30 dager tilbys ingen angrerett.
Frakt
Vi har fast lav pris på frakt, prisen er kr 79,- uansett hvor mange varer du bestiller. Vi gir deg automatisk gratis frakt når du handler for over kr 1.000,-
Betaling med Klarna
Når du handler via vår nettbutikk kan du føle deg trygg. Via Klarna’s betalingssystem kan man betale med VISA / MASTERCARD og faktura og du kan føle deg trygg på at handelen vil foregå på en ordentlig måte. Om du vil vite mer om klarna kan du lese her: klarna.com/no
Ordrebekreftelse
Når man bestiller en vare mottar man en ordrebekreftelse på e-mail. Du mottar også en e-mail når ordren er behandlet og sendt. Dette er kvitteringen for kjøpet.
Kontakt
Kundeservice: Bruk skjema eller epost: kundeservice@smartevarer.no (spørsmål om produkter, bestillinger, reklamasjoner, osv.)
Organisasjonsnummer: 917820058 MVA. NEA GRUPPEN AS er registrert i Brønnøysundregisteret.
NEA GRUPPEN AS, Avd. Smartevarer.no
Tinnegrendvegen 91, 3683 Notodden

epost: kundeservice@smartevarer.no

Retur/Postadresse:

NEA GRUPPEN AS
Postboks 112
3671 Notodden